Tapahtumia

10.03.2021

Uimaharjussa on vuosien mittaan järjestetty lukuisia ikimuistoisia tapahtumia. Taajamayhdistys ja yrittäjät järjestää perinteisesti joulunavauksen, jossa on usein nähty komea ilotulitus. Talvitapahtumissa on koettu mm. kuumailmapallolennätystä, lumiveistoa ja aina mukana ovat kylän maskottipuput Olli ja Lilli. Taajamayhdistyksen facebook-sivuilta löytyy hyvin tietoa tapahtumista.

Elotulet ovat Uimaharjun vastine venetsialaisille. Lyhdyt ja kokko syttyvät pimenevään elokuun iltaan. Ja haitari haikeesti soi. On tyttäret puettu kreetonkiin ja kuukin kuin keltainen voi. No ei sentään, mutta elävän musiikin tahdissa tanssit jatkuvat pitkään iltaan ja suattaahan sitä tok joku suatolle piästä.

Uimaharjun Taimi järjesti Uimaharju TTR -pyöräilytapahtuman ensimmäistä kertaa kesällä 2019. Koronatilanteen johdosta tapahtumaa ei voitu järjestää 2020, mutta kun tilanne taas sallii, niin jatkoa on suunnitteilla. Pyöräilyreitit 145 km ja 43 km kiertävät kauniissa vaara- ja järvimaisemissa Uimaharjun, Ilomantsin ja Lieksan alueella. Katso lisää Uimaharjun Taimen sivuita.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita