Uimaharjussa on monipuolisesti palveluita

Ruokakaupat

Uimaharjusta löytyy S-Market, jonka vieressä on kirjasto ja nuorisotalo Noke. K-Market Kotiharju palvelee liikenneympyrän toisella puolella.

Apteekki

Samasta rakennuksesta K-Marketin ja Viipukan leipomon kanssa löytyy myös apteekki, pankkiautomaatti ja Siun Soten näytteenottopiste. 
 

Muita palveluita

Kylältä löytyy hierontapalvelu, kampaamot, taksit, ompelija ja jopa tatuoija. On tilitoimisto, mainostoimisto, siivouspalveluita ja apua kotitaloustöihin tarjoavia yrityksiä sekä autokorjaamo.

Leipomo Viipukka

Uimaharjun helmi on Leipomo Viipukka, jonka herkkuja toimitetaan ympäri maakuntaa ja kauemmas. Viipukan ruisleipä on saanut maininnan maakunnan parhaana ja lanttukukkoja kysellään kauempanakin. Viipukan kahvio on viihtyisä paikka nauttia herkuista ja vaihtaa kuulumiset tuttujen kanssa.

JPM-Myynti

JPM-Myynti on oikea vanhanajan sekatavarakauppa tuotuna nykyaikaan. Hyllyistä löytyy melkein mitä tahansa ja edulliseen hintaan. Kahvio on etenkin aamuisin verraton paikka kuulla kylän viimeisimmät uutiset ja samalla nauttia munkkikahvit. Vierestä löytyy myös Teboilin tankkauspiste.

Syö, juo ja majoitu

Ruokapaikat

Villa Koivuranta on tyylikäs juhlapaikka isompienkin juhlien järjestämiseen. Arkisin saa lounasta noutopöydästä. Lounaskahvila Saanasta saat reilut annokset perinteisiä grilliruokia pizzan ja lounaan lisäksi.

 

Paikallinen pub

Kylän paikallinen on Pub Selostajatorppa, jossa viihdytään pikkutunneille karaoken tai elävän musiikin soidessa. 

Majoitus

Kylän keskellä toimii kaksi majoitusyritystä: Harjukeskus Toivola ja Motelli Pepita. Haapalahdessa n. 15 km päässä sijaitsee Hotel Leon ja Laukkalan lomamökit. Yksityisten tarjoamia lomamökkejä löytyy niin Airbnb:n, Bookingin kuin tori.fi-sivuilta.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita